Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Поліцейські Володимирського районного відділу поліції звертаються до громадян із проханням бути більш пильними, оскільки випадки шахрайства нажаль не рідкість, довірливі громадяни продовжують віддавати свої кошти аферистам

Дата: 12.01.2023 16:53
Кількість переглядів: 176

Поліцейські Володимирського районного відділу поліції звертаються до громадян із проханням бути більш пильними, оскільки випадки шахрайства нажаль не рідкість, довірливі громадяни продовжують віддавати свої кошти аферистам.

Друзі, зверніть увагу на кілька важливих моментів

Коди і кодові слова, паролі і терміни дії платіжної картки - усе це секрет! Якщо «банківські працівники» телефоном випитують у вас ці відомості - значить з вашою карткою все в порядку. Якщо ж ви відповісте на їх питання - ваші заощадження будуть у реальній небезпеці.

Не довіряйте телефонним сповіщенням, автомат-повідомленням чи дзвінкам реальних людей, які інформують про проблеми з картками чи рахунками і нав’язують вам алгоритм дій з розголошенням особистих відомостей.

Реквізити і термін дії карток, одноразові паролі, CVV-коди – це все секретна інформація, недоступна для інших. Під час розмови вас можуть переконувати здійснити перерахунок коштів, зняти ліміти по картці, перейти за онлайн-посиланнями. Не робіть цього, інакше втратите заощадження!

Пам’ятайте, працівники банку ніколи не телефонують, щоб дізнатись зазначену інформацію. Якщо ви сумніваєтесь у почутому від незнайомців, передзвоніть самі, але вже на офіційний номер телефону банку. Він зазначеній у вас на картці. Або завітайте до найближчого банківського відділення особисто. Інших способів вирішити проблемні питання не існує!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора