Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

РОЗ’ЯСНЕННЯ ОСНОВНИХ РИЗИКІВ, ЯКІ МОЖУТЬ ВИНИКНУТИ ПРИ НЕЛЕГАЛЬНОМУ ПРАЦЕВЛАШТУВАННІ ЗА КОРДОНОМ ТА ПРАВОВІ ЗАСАДИ ЛЕГАЛЬНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 30.01.2023 09:23
Кількість переглядів: 296

За участі соціальних партнерів у Володимир-Волинській філії Волинського обласного центру зайнятості проводяться заходи, метою яких є роз’яснення основних ризиків, які можуть виникнути при нелегальному працевлаштуванні за кордоном та правові засади легального працевлаштування.

 Сьогодні така зустріч пройшла на участі представника Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Слащука Степана Миколайовича. Присутніх ознайомили з метою діяльності цієї структури – це правова допомога, яка надається для захисту прав людини в суді за рахунок держави. Було наведено також основні принципи у сфері надання безоплатної вторинної  правової допомоги та перераховано категорії осіб , які  можуть отримати послуги.

Учасників заходу  ознайомлено з основами законодавства України у сфері працевлаштування за кордоном, наслідками зовнішньої нелегальної трудової міграції, перевагами легального працевлаштування, правовим захистом громадян, які перебувають за кордоном. Присутні отримали консультації про те, як не стати жертвою  злочинів у сфері торгівлі людьми. Участь в заході взяли внутрішньо переміщені особи.

Відвідування таких семінарів підвищує обізнаність з багатьох правових аспектів , тому плануємо у майбутньому продовжувати   такі спільні зустрічі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора