Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЦВК внесла зміни до складу ТВК з місцевих виборів та змінила назви окремих комісій

Дата: 02.02.2023 15:59
Кількість переглядів: 387

Під час засідання Комісія розглянула питання про зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів. 

Відповідно до Постанов Верховної Ради України від 15 грудня 2021 року, від 18 липня та від 16 листопада 2022 року перейменовані: місто Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області на місто Володимир, Володимир-Волинський район – на Володимирський район, місто Новоград-Волинський Новоград-Волинського району Житомирської області – на місто Звягель, Новоград-Волинський район – на Звягельський район.

У зв’язку з цим Центральна виборча комісія внесла зміни до назв семи відповідних територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, утворених постановою ЦВК від 10 серпня 2020 року № 172. 

Окрім того, ЦВК зобов’язала Володимирську та Звягельську районні територіальні виборчі комісії внести зміни до назв сільських, селищних ТВК, які ними було утворено (сформовано склад) для організації підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, про що повідомити Комісію.

Постанова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора