Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

В пам’ять про Героїв Небесної Сотні наша боротьба триватиме до перемоги

Дата: 20.02.2023 07:38
Кількість переглядів: 91

Шановні мешканці Володимирського району! 

20 лютого ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні – символ відданості, мужності, патріотизму, чий подвиг став цементувальним елементом для єднання нашого народу. Цей подвиг слугує прикладом мужності та звитяги для теперішніх героїв російсько-української війни, які на полі бою дають відсіч підступному ворогові, захищаючи право українського народу на незалежність.

Лютий 2014-го став першим актом збройної агресії проти громадян України, які хотіли жити у вільній державі, бо були вільні духом. Герої Небесної Сотні прийняли перший бій у війні, яка триває донині.

Ушановуючи Небесну Сотню, ми згадуємо кожного з її героїв поіменно, бо не повинно бути “невідомих солдатів” серед тих, хто віддав життя у боротьбі за волю своєї країни, чинячи опір ворогові.

Ми віримо у нашу перемогу. Як і в те, що зло буде покарано. Що буде виконано поки що заочний вирок українського суду Януковичу, визнаному винним у справі про вбивство людей під час акцій протесту в центрі Києва у 2014 році. І що вирок Гаазького трибуналу оголосять путіну та всім злочинцям, винним у воєнних злочинах і злочинах проти людяності, вчинених на території України.

Тоді, у лютому 2014 року, коли проводжали в останню путь Героїв Небесної Сотні, складно було передбачити, що це лише перші загиблі та що менш ніж за десять років в Україні буде не сотня, а сотні й тисячі вояків небесного воїнства - Небесна Січ.

Але попереду - остаточна перемога, після якої Україна посяде гідне місце серед вільних демократичних країн. Це та мрія, заради якої в листопаді 2013 року українці вийшли на Євромайдан. Тож тримаймо стрій. Наша боротьба триватиме до перемоги!

 

Голова районної ради      Віктор Хиць

Начальник районної військової адміністрації      Юрій Лобач


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора