Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ФОНД СОЦЗАХИСТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ АКТИВІЗУЄ ІНФОРМАЦІЙНУ КАМПАНІЮ З ПИТАНЬ ПРОТЕЗУВАННЯ ПОСТРАЖДАЛИХ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ ЗА ДЕРЖАВНОЮ ПРОГРАМОЮ

Дата: 03.03.2023 11:18
Кількість переглядів: 90

За рік воєнних дій відбулось зростання кількості людей з інвалідністю в Україні. Внаслідок цього десятки тисяч людей потребують протезування та забезпечення допоміжними засобами реабілітації.

Проведення інформаційних кампаній спрямоване на роз’яснення державної та регіональної політики щодо забезпечення доступності соціальної підтримки для осіб з інвалідністю, вдосконалення системи забезпечення допоміжними засобами реабілітації, об’єднання зусиль державних установ, підприємств, громадських, міжнародних організацій заради вирішення проблем, загострених війною, а головне - підвищення рівня обізнаності людей, які потребують такої підтримки.

«Сьогодні немає потреби громадянам, які постраждали внаслідок війни, виїжджати за кордон для протезування та реабілітації, оскільки механізм забезпечення допоміжними засобами реабілітації забезпечується в Україні за державні кошти. Постраждалі внаслідок війни мають отримати повну інформацію, яка допоможе їм подолати проблеми – це і є завданням інформаційної кампанії», - зазначив Генеральний директор Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Віталій Музиченко.

Детальніше за посиланням: https://www.msp.gov.ua/news/22639.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора