Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

11 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА

Дата: 11.03.2023 06:49
Кількість переглядів: 104

Шановні землевпорядники краю!

11 березня ми відзначаємо День землевпорядника, що відповідно до Указу Президента України від 11 грудня 1999 року припадає на другу суботу березня, присвячене служінню найдорожчому скарбу країни – її землі.

Професія землевпорядника користується повагою, оскільки важливість землевпорядної діяльності це основа раціонального, дбайливого використання наших чудових земель і збереження їх для наступних поколінь. Високий професіоналізм та наполегливість землевпорядників забезпечили зрушення у реформуванні земельних відносин, організації нових форм господарювання і створення сучасного земельного законодавства. Сьогодні галузь земельних відносин крокує у ногу з часом, використовуючи нові технології та застосовуючи передові знання. В роботі застосовуються найсучасніші методи та практики, всі механізми працюють за абсолютно прозорими та доступними моделями.

Користуючись нагодою, щиро вітаю зі святом всіх працівників - землевпорядників, фахівців землевпорядних служб з професійним святом. Дякую усім вам за те, що Ваша праця, знання і досвід слугують збереженню й примноженню безцінного багатства – земель, що є запорукою прискорення економічних і соціальних перетворень нашої громади.

Шановні землевпорядники, доброго здоров'я Вам і Вашим родинам, невичерпної енергії, наснаги, нових здобутків та мирного неба в ім'я Української держави.

 

З повагою

Голова районної ради                                                                       Віктор Хиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора