Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

14 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 14.03.2023 09:19
Кількість переглядів: 109

Шановні добровольці!

14 березня відзначається день людей доброї волі, які не за велінням обов’язку, а за покликом серця, першими стали в стрій для захисту Вітчизни, її незалежності та територіальної цілісності – День українського добровольця.

Феномен українських добровольців назавжди залишиться прикладом патріотизму, високого рівня національної свідомості й мотивації, незламності духу українського народу.

Щодня неймовірними зусиллями добровольців, Збройних Сил України та інших  Сил оборони кується українська Перемога.

В нагоди професійного дня щиро бажаємо, нехай усі ваші шляхи будуть успішними і на кожному кроці вас оберігає Янгол-охоронець.

Господь хай дарує міцне здоров’я, багато духовних і тілесних сил, терпіння і мужність.

А ваш незламний дух, чітка життєва позиція та самовідданість хай ведуть вас до успіху та стануть для інших прикладом для наслідування!

Самовідданість добровольців доводить, що спільними зусиллями ми зможемо очистити святу українську землю і об’єднати весь український народ навколо ідеї створення нової якісної України!

А День нашої Перемоги над рашистським ворогом стане однією з основ, на якій гартуватимуться нові покоління вільних українців.

Добровольці України, ДЯКУЄМО ВАМ!

Ми низько схиляємо голови перед пам’яттю добровольців, які віддали свої життя за мирне майбутнє України. Вічна пам’ять і слава полеглим захисникам…

Слава українським героям-добровольцям!

Слава Україні!

Разом переможемо!

 

З повагою

Голова районної ради                                                                           Віктор Хиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора