Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 24.03.2023 16:02
Кількість переглядів: 527

24 березня 2023 року, відбулося пленарне засідання дванадцятої сесії районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 35 депутатів районної ради, взяли участь начальник РВА Юрій Лобач, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, представники громадськості, представники ЗМІ.

Традиційно на початку роботи хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих від російського вторгнення українців, привітали депутатів, котрі у міжсесійний період відзначали свої дні народження.

Депутати розглянули наступні питання Порядку денного:

1. Про результати діяльності Володимирської окружної  прокуратури за 2022 рік

2. Про роботу районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області щодо забезпечення захисту населення від надзвичайних ситуацій, стан рятувальної справи, пожежної та техногенної безпеки у 2022 році

3. Про звіт голови районної ради

4. Про звіт голови райдержадміністрації  про  виконання  програм соціально-економічного та культурного   розвитку району за 2022 рік   та  делегованих  районною радою повноважень.

5. Про звіт про виконання районного бюджету за 2022 рік.         

6. Про стан агропромислового комплексу району, перспективи розвитку галузей сільського господарства

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Тишковичі Нововолинської міської територіальної громади Володимирського району Волинської області

8. Про районну Програму забезпечення прав і законних інтересів дітей, їх соціального захисту та всебічного розвитку на 2023 рік

9. Про надання дозволу на передачу автомобіля ГАЗ 2702 з балансу управління соціального захисту населення Володимир – Волинської районної державної адміністрації Волинської області на баланс 6 прикордонного Волинського загону Державної прикордонної служби України (В/Ч9971)

10. Про районну комплексну Програму соціальної підтримки ветеранів та  членів їх сімей на 2023 рік.

11. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Ткачук Ірини Василівни

12.Різне

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства України усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора