Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 14.04.2023 11:43
Кількість переглядів: 411

13 квітня 2023 року, відбулося пленарне засідання тринадцятої сесії районної ради восьмого скликання.

Напередодні початку сесії, відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах молоді та соціального захисту населення.

На засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах молоді та соціального захисту населення були присутні члени комісії: Ганна Міщук, Сергій Ляшенко, Віра Мазур, Володимир Савчук, Микола Костючко, Світлана Адамчук.

У роботі комісії взяла участь голова районної ради Віктор Хиць, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Фіщук, начальник відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Тетяна Пасось.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та заборону діяльності Української православної церкви московського патріархату на території Володимирського району.

2. Різне

З розгляду запропонованих питань, членами постійної комісії були прийняті відповідні рішення.

В роботі пленарного засідання окрім 29 депутатів районної ради, взяли участь начальник РВА Юрій Лобач, архієпископ Володимирський і Нововолинський Високопреосвященний Матфей, представники правоохоронних органів, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, представники громадськості, представники ЗМІ.

Традиційно на початку роботи хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих від російського вторгнення українців, привітали депутатів, котрі у міжсесійний період відзначали свої дні народження.

Депутати розглянули наступні питання Порядку денного:

1. Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та заборону діяльності Української православної церкви московського патріархату на території Володимирського району.

2. Різне

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства України усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора