Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Робоча зустріч

Дата: 14.04.2023 12:04
Кількість переглядів: 381

13 квітня голова районної ради Віктор Хиць взяв участь у робочій зустрічі, яку провів  начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач із представниками церков та конфесій, котрі відзначатимуть свято Воскресіння Христового у найближчу неділю, а також керівниками силових структур та ДСНС. На ній йшлося про дотримання правил безпеки населення у період свят.

Зокрема, наголошено про недопустимі будь-які провокації чи вияв ворожості на грунті міжконфесійних відносин, адже це може привести до дестабілізації суспільно-політичної ситуації. У звязку з цим доручено керівникам підрозділів Нацполіції та ДСНС, а також військовій службі правопорядку посилити на святковий період безпекові заходи за напрямками їхньої діяльності, що включають роботу патрульних та рейдових бригад, негайне реагування на можливі інциденти чи надзвичайні ситуації.

Особливий наголос було зроблено і на безпечній поведінці вірян, які відвідуватимуть храми у Великодню ніч. Вони повинні бути обачними у випадку виявлення підозрілих предметів, які можуть нести загрозу, та негайно повідомляти про такі знахідки спеціалізовані служби. Також в районі діятимуть правила комендантської години із 00.00 до 05.00. У цей час заборонено перебувати на вулицях без спеціальної перепустки, але можна прийти на богослужіння до півночі та перебувати у храмі протягом комендантської години, чи прийти уже по її завершенню.

Начальник РВА закликав усіх бути поміркованими та уважними у період світлого християнського свята, аби воно минуло для усіх спокійно та без зайвих проблем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора