Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Робоча зустріч директора Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості Наталії Уколової з головою Володимир-Волинської міської територіальної громади Володимирського району Ігорем Пальонкою

Дата: 14.04.2023 11:50
Кількість переглядів: 194

Відбулась робоча зустріч директора Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості Наталії Уколової з головою Володимир-Волинської міської територіальної громади Володимирського району Ігорем Пальонкою.

В ході зустрічі обговорили питання реалізації в громаді активних програм зайнятості в напрямку створення нових робочих місць та легалізації вже існуючих. Зокрема,  щодо порядку надання службою зайнятості компенсації роботодавцям ЄСВ за працевлаштування найбільш незахищених на ринку праці категорій громадян, можливостей отримання від служби зайнятості відшкодування частини фонду оплати праці за працевлаштованих безробітних, порядку отримання державних компенсацій за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, надання мікрогрантів для створення та розвитку бізнесу, можливість отримання ваучера на навчання для окремих категорій громадян за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового соціального страхування на випадок безробіття. Окрему увагу було приділено питанню організації суспільно корисних та громадських робіт на території громади.   

  Під час зустрічі домовились щодо посилення співпраці між службою зайнятості та громадою. Голові ТГ були передані презентаційні матеріали щодо послуг, які надає служба зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора