Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Великодні набори для сімей загиблих Героїв

Дата: 14.04.2023 17:46
Кількість переглядів: 686

14 квітня за ініціативою начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка родинам загиблих воїнів району були вручені продуктові набори, сформовані за участі районної військової адміністрації та благодійного фонду «Сучасна Україна». Коробки з традиційними великодніми продуктами були передані керівникам територіальних громад району та частині сімей під час заходу, що відбувся в РВА. Освячення пасок здійснив архієпископ Володимирський та Нововолинський Матфей.

Виступили зі словами вдячності Героям та їх родинам за найвищий подвиг в ім’я України голова районної ради Віктор Хиць, начальник РВА Юрій Лобач та представник фонду «Сучасна Україна» Роман Юзефович.

Також Юрій Лобач подякував соціально відповідальному бізнесу району, завдяки підтримці якого вдалось організувати захід. Зокрема, це група компаній «Володимир-Волинська птахофабрика», Володимирський хлібозавод, ТОВ «Текс Центр», «Агропромислова група ПАН КУРЧАК», «АВЕСТА», «Аве Пак Компані», клініка «ANACOSMA». Щира подяка за небайдужість і керівникам благодійних фондів: «Віримо в Україну», «Дем’янове диво», «Сучасна Україна». Загалом у районі було передано родинам загиблих 240 великодніх наборів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора