Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

17 квітня - День пожежної охорони

Дата: 17.04.2023 14:08
Кількість переглядів: 106

17 квітня в Україні традиційно відзначається День пожежної охорони. 

Неодмінними рисами тих, хто пов’язав життя з цією професією, є дисципліна, мужність, усвідомлений поклик душі діяти на межі постійного ризику.

Завдяки високопрофесійності приборкувачів вогню в їх послужному списку порятовані людські життя, збережені матеріальні і культурні цінності, захищені екосистеми.

Щира вдячність пожежникам за неспокійну щоденну варту, не розділену на будні і свята, оперативне реагування в екстремальних ситуаціях.

Найефективнішим зворотним зв’язком від громади для вогнеборців має стати підвищення відповідальності кожної людини за дотримання правил  пожежної безпеки.

Під час війни ми щодня можемо спостерігати, якою важкою та водночас благородною є ця робота. В обов’язки пожежної охорони входить не лише гасіння пожеж, а й ліквідація наслідків терористичних актів, боротьба з наслідками природних катаклізмів, порятунок людей та тварин.

Шановні працівники та ветерани пожежної охорони!

Міцного всім здоровя, злагоди в родинах, втілення задумів, здійснення мрій, оптимізму, налаштованості на майбутнє! Хай  доля завжди буде прихильною, а вогонь палає лише в серцях!

Ви – справжні Герої без зброї, які готові будь-якої миті прийти на допомогу.

Дякуємо нашим відважним вогнеборцям за кожне врятоване життя!

 

Голова районної ради                                                                                         Віктор Хиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора