Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВЕТЕРАНИ ВОЛИНІ ТА ЧЛЕНИ ЇХНІХ СІМЕЙ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ГРАНТ ВІД ДЕРЖАВИ НА ВЛАСНИЙ БІЗНЕС

Дата: 19.04.2023 09:29
Кількість переглядів: 378

Уряд розширив програму єРобота та запустив грантову програму для ветеранів. Відтак, із 10 квітня триває прийом заявок з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та їх подружжя на створення або розвиток власного бізнесу.

За грантові кошти можна оплатити оренду, придбати сировину, обладнання, необхідні матеріали чи ліцензійне програмне забезпечення або замовити рекламу.

Наші захисники і захисниці можуть отримати гранти на особливих умовах. Зокрема:

  • 250 тис грн за умови створення одного робочого місця. Подати заявку можуть лише ветерани.
  • 500 тис грн за умови створення двох робочих місць. Подати заявку може чоловік або дружина учасника чи учасниці бойових дій.
  • 1 млн грн за умови створення чотирьох робочих місць, два з яких мають зайняти учасники бойових дій. Подати заявку може ветеран-ФОП.

При отриманні грантів на суму 500 тис грн та 1 млн грн програма єРобота покриває 70% вартості проєкту, а 30% – сам отримувач.

Рішення про надання гранту приймається Державним центром зайнятості після отриманої інформації від банку, перевірки репутації та відомостей у заяві, а також результатів співбесіди з отримувачем, проведеної регіональним центром зайнятості.

Також одержувачі грантів зможуть пройти безоплатне навчання для підприємців та отримати консультації у регіональних центрах зайнятості. 

Детальніше ознайомитися з умовами програми, а також подати заявку можна тут: https://bit.ly/41obEbG.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора