Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

До 30 квітня діє знижка на газові товари

Дата: 25.04.2023 10:59
Кількість переглядів: 454

У Маркет 104.ua та Клієнтських просторах 104.ua діє акція на покупку товарів місяця. Клієнти за спеціальним промокодом можуть отримати знижку -10% не тільки на газове обладнання.

Тож можна придбати із знижкою детектор газу 104.UA: https://bit.ly/3WEJoOF. Цей спеціальний пристрій, призначений для виявлення загазованості приміщень природним або чадним газом та може врятувати ваше життя.

Повербанк USB 20000MAH INTENSO: https://bit.ly/3UGr9sI. Портативний зарядний пристрій високої якості, який є надійним і зручним способом зарядити ваші пристрої в будь-якому місці і в будь-який час. До речі, ємність акумулятора становить 20000 мА/год, що дозволить вам зарядити телефон не один раз.

Стабілізатор напруги LVT 300H: https://bit.ly/41tHOTb. Цей прилад вас точно не підведе. Він подовжить та збереже життя вашої побутової техніки. Є однофазним та релейним. Працює в автоматичному режимі, контролюючи та регулюючи напругу в мережі.

Також ви можете обрати котел за різною ціновою категорією, які забезпечать не тільки тепло в оселі, а й підігрів води. Тож до вашої уваги:

Нагадуємо, що акція діє до 30 квітня включно. Використовуйте спеціальний промокод на замовлення BestMarket-0423 та отримайте знижку. Не гайте час, кількість товару обмежена. Шукайте наші Клієнтські простори 104.ua за адресами:

м. Луцьк, просп. Молоді, 14-А;

м. Ковель, вул. Степана Бандери, 34-А;

м. Володимир, вул. Сагайдачного, 85 

м. Нововолинськ, вул. Княгині Ольги, 56

м. Горохів, вул. Козацька, 98-А

м. Камінь-Каширський, вул. Українська, 9 

м. Ківерці, вул. Матросова, 9

смт Любешів, вул. Незалежності, 1-В

смт Ратне, вул. Європейська, 20

м. Рожище, вул. Івана Мазепи, 24

смт Стара Вижівка, вул. Незалежності, 60 

смт Турійськ, вул. Паралельна, 33 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора