Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

6 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПІХОТИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 05.05.2023 16:33
Кількість переглядів: 85

6 травня в Україні відзначають День піхоти, свято встановлене указом Президента України від 19 квітня 2019 року з «метою вшанування мужності та героїзму воїнів механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Сухопутних військ Збройних сил України, виявлених у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, а також започаткування сучасних військових традицій».

І сьогодні Українська піхота героїчно, гідно, відважно та рішуче відстоює територіальну цілісність та незалежність країни у боротьбі з російським агресором.

Тож, щиро вітаємо наших захисників, які сьогодні мужньо боронять Україну!

Не жаліючи власного життя ви приближаєте перемогу не лише Українського народу, а всього прогресивного світу над темрявою та злом! Віримо у Вас!

Нехай Вас береже Господь Бог, а святий Юрій Змієборець, свято якого співпадає з Вашим професійним святом, вселяє віру у нашу перемогу над ворогом.

Вклоняємося перед пам’яттю всіх піхотинців, які віддали своє життя за краще майбутнє України, будучи до останнього подиху вірними військовій присязі та українському народові!

Перемога за нами!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З повагою

Голова районної ради                                                                                  Віктор Хиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора