Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Нарада з головами територіальних громад

Дата: 12.05.2023 08:57
Кількість переглядів: 118

Відбулась робоча нарада голови Володимирської районної ради Віктора Хиця з головами територіальних громад.

На зустрічі були присутні міський голова Володимира Ігор Пальонка, міський голова Устилуга Віктор Поліщук, сільський голова Зимне Вячеслав Католик та сільський голова Овадне Сергій Панасевич.

В ході зустрічі обговорювалось питання звернень громадян щодо оновлення та оформлення фотостенду загиблим Героям у російсько-українській війні, що знаходиться на площі Героїв у місті Володимир.

В результаті обміну думками і пропозиціями щодо оновлення та оформлення фотостенду загиблим Героям у російсько-українській війні, що знаходиться на площі Героїв у місті Володимир, присутні дійшли згоди, що на сьогоднішній день Володимирська міська рада, на виконання рішення має завершити процес оновлення та оформлення стенда до 22 травня.

Усі, хто звернувся до міської ради з проханням розмістити інформацію на фотостенді Загиблим Героям у російсько – українській війні, що знаходиться на площі Героїв у місті Володимира то дана інформація буде розміщена силами міської ради.

В кожній територіальній громаді будуть облаштовані власні місця вшанування Героїв, які загинули внаслідок російсько – української війни.

Розміщення інформації про загиблого Героя на фотостенді у місті Володимир, буде проводитись після звернення родини до голови відповідної територіальної громади в якій проживав та похований Герой.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора