Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Екскурсія студентів Володимир-Волинського фахового педагогічного коледжу ім. А.Кримського

Дата: 29.05.2023 13:46
Кількість переглядів: 342

До Володимир-Волинської  філії  Волинського обласного центру зайнятості завітали студенти  Володимир-Волинського фахового педагогічного коледжу ім. А.Кримського спеціальності Інформаційна , бібліотечна та архівна справа”.

Під час екскурсії філією провідний фахівець з профорієнтації Світлана Старовойтова  розповіла про особливості надання послуг  різним категоріям  клієнтів служби зайнятості , в тому числі й студентській  молоді,  про  призначення та особливості  роботи функціональних  секторів. Також  поінформувала про роль кожного відділу в  забезпеченні ефективного і якісного обслуговування населення та роботодавців.

Студенти ознайомились з послугами  та інтернет-сервісами служби зайнятості, та отримали інформацію про актуальні професії, ситуацію на ринку праці та перспективи на майбутнє. Також  студенти пройшли тест Д.Голланда та В.Ряховського. Присутні  отримали  поради про те,  як правильно враховувати свої психологічні особливості, нахили та здібності при  плануванні професійного майбуття. Це допоможе їм в подальшому працевлаштуванні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора