Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Історія працевлаштування ВПО

Дата: 27.06.2023 16:18
Кількість переглядів: 473

Кожна особиста історія — це історія нашої країни. Які б випробування не підкидала доля, треба впевнено йти вперед.

Прикладом тому є історія жінки-переселенки, яка приїхала до Володимира і знайшла тут бажану роботу.

Валентина Без’язична родом із Харкова. Там жінка більше п’ятнадцяти років розвивала маленький бізнес. Була власницею невеличкого продуктового магазину, в якому сама і працювала.За цей час покупці ставали знайомими людьми, з якими можна було поговорити і про життя,  і обговорити новини.

Проте події 24 лютого 2022 року внесли свої корективи.

Після двох місяців безперервного жахіття, постійної небезпеки та перебуваннях в укриттях було прийнято рішення переїхати в більш безпечне місце до рідні, яка на той час вже знаходились у Володимирі.

  • Коли я приїхала у Володимир, спочатку відверто розгубилася, – зізнається Валентина. – Нове місто, все навколо незнайоме і… жодного, хто б міг чимось порадити, підказати.

Опанувавши себе, свої емоції Валентина спочатку пошуки роботи розпочала самостійно, за допомогою популярних сайтів, а згодом звернулась  до центру зайнятості за професійною допомогою.

Кар’єрний радник Володимир-Волинської філії Волинського обласного  центру зайнятості, спільно з Валентиною почали пошуки підходящого місця роботи, склали індивідуальний план працевлаштування, визначили комплекс послуг та рекомендацій. Згодом таке місце знайшлося. Фахівець узгодила кандидатуру безробітної з роботодавцем та видала жінці направлення на працевлаштування продавця продовольчих товарів до підприємця Бондарук Вікторії Олександрівни.

Після співбесіди Валентина Без’язична влаштувалася на запропоновану вакансію. Нині працює і своєю роботою жінка задоволена та щиро дякує фахівцям служби зайнятості за допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора