Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 07.07.2023 09:51
Кількість переглядів: 590

06 червня 2023 року, відбулося пленарне засідання чотирнадцятої сесії районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 34 депутатів районної ради, взяли участь начальник РВА Юрій Лобач, голови та представники територіальних громад району, представники правоохоронних органів, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, представники громадськості, представники ЗМІ.

Традиційно, на початку роботи, після виконання Гімну, депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих від російського вторгнення українців, привітали депутатів, котрі у міжсесійний період відзначали свої дні народження.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Володимирського району у 2022 році.

2. Про заяву депутатів Володимирської районної ради  щодо захисту підприємництва.

3. Про план роботи районної ради на друге півріччя 2023 року.

4. Про внесення змін до складу постійних  комісій районної ради.

5. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Семченкової Світлани Анатоліївни.

6. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Сараванського Олексія Анатолійовича.

7. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Азаркевич  Тетяни Олександрівни.

8. Різне.

Присутня на сесії, секретар Володимирської районної територіальної виборчої комісії Валентина Лах повідомила, щодо реєстрації Володимира Коломия депутатом Володимирської районної ради, обраного за єдиним виборчим списком кандидатів у депутати політичної партії “Сила і честь”.

Після обговорення, депутатами проєкту рішення “Про затвердження Порядку денного  чотирнадцятої сесії районної ради восьмого скликання”, було вирішено виключити з розгляду питання “Про заяву депутатів Володимирської районної ради  щодо захисту підприємництва”.

Окрім того, представники: 3-ї штурмової бригади та 55 окремого батальйону, ознайомили присутніх з організаційними моментами набору до військових формувань

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства України усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора