Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Зустрічі із старостами Оваднівської та Устилузької територіальних громад, метою було інформувати про активні програми служби зайнятості.

Дата: 17.07.2023 08:42
Кількість переглядів: 133

13 та 14 липня 2023 року заступник директора Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру Надія Веремчук та начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Людмила Пась провели зустрічі із старостами Оваднівської та Устилузької територіальних громад. Метою зустрічі було інформувати про активні програми служби зайнятості.

Надія Миколаївна детально поінформувала учасників зустрічі про програми, спрямовані на фінансову підтримку та стимулювання роботодавців, створення нових та збереження існуючих робочих місць в період воєнного стану,  про умови та механізм надання компенсаційних виплат на оплату праці за працевлаштування безробітних які мають додаткові гарантії у працевлаштуванні та осіб  з числа ВПО.

Також  нагадала про запроваджені державою гранти в рамках урядової програми «єРобота» .

Людмила Іванівна детальніше зупинилась на організації суспільно корисних робіт, можливості отримання ваучера на навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей.

Такі зустрічі дають можливість інформувати широке коло жителів громад про послуги служби зайнятості та їх користь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора