Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

В ОБЛАСНОМУ СПОРТИВНОМУ ЛІЦЕЇ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Дата: 08.09.2023 15:39
Кількість переглядів: 408

8 вересня з нагоди Дня фізичної культури і спорту у Володимирському спортивному ліцеї Волинської обласної ради відбулась святкова лінійка.

До навчального закладу, аби привітати з цією подією юних спортсменів, завітав і голова районної ради Віктор Хиць.

Новостворений навчальний заклад – перший і єдиний наразі спортивний ліцей на Волині, де навчаються 260 дітей з різних куточків області та України. Учні 6-11 класів опановують такі спортивні дисципліни як футбол, волейбол, вільна боротьба, дзюдо, бокс, біатлон, легка атлетика та теніс. У багатьох учнів за плечима уже чимало досягнень – перемоги у змаганнях різного рівня, спортивні звання та участь у збірних командах України. Гордістю закладу, зокрема є футбольні команди – «Ладомир» та «Вік-Волинь».

З вітальним словом до юних спортсменів звернулися: директор навчального закладу Валентин Кошельник, начальник РВА Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, міський голова Ігор Пальонка та президент жіночного футбольного клубу “Ладомир” Валентин Вірковський.

Насамкінець учні спортивного ліцею разом із викладачами долучились до всеукраїнського забігу в пам’ять про загиблих Героїв, подавши дистанцію у 2 кілометри.

Вітаємо усіх працівників фізичної культури та спорту! Дякуємо за вашу працю та неоцінений вклад у розвиток дітей та молоді, за якими наше майбутнє та розвиток країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора