Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО:

Дата: 21.09.2023 17:00
Кількість переглядів: 380

21 вересня у Володимир-Волинській філії Волинського обласного центру зайнятості, в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен»  відбувся семінар для безробітних з числа  внутрішньо переміщених осіб. До спілкування запросили фахівця управління соціального захисту  Володимирської районної державної адміністрації Світлану Малиш.

 

Так, провідний фахівець з профорієнтації Володимир-Волинської філії ВОЦЗ Світлана Старовойтова розповіла присутнім про можливості працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, а також діючі програми за участі міжнародних гуманітарних організацій, які спрямовані на допомогу в працевлаштуванні.

 

Начальник відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю пані Світлана  розповіла людям, як отримати статус внутрішньо переміщеної особи та його значення. Ознайомила з порядком отримання грошових виплат і соціальної допомоги від держави; порядком перетину державного кордону в умовах воєнного стану та правилами оформлення у дитсадок/школу в місцях тимчасового проживання. Окрім того, обговорили порядок отримання допомоги в рамках програми «єПідтримка» та процедуру відновлення втрачених документів.

 

Якщо у вас є питання і вам потрібна консультація фахівців служби зайнятості, телефонуйте за номером 044 244 94 71 і вам обов’язково нададуть консультацію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора