Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Моя професія

Дата: 25.09.2023 15:06
Кількість переглядів: 349

В рамках діяльності Центру кар’єрного зростання «Профі»  Володимир-Волинського центру професійної освіти 25 вересня відбулася зустріч із учнями  групи «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Заступник директора філії Надія Веремчук ознайомила присутніх з особливостями ринку праці та перспективами адаптації на ньому молодого фахівця. Розглянули найважливіші для успішного працевлаштування  уміння: використання  джерел інформації про вакансії, складання резюме, підготовка до співбесіди, адаптація на робочому місці.

Окрему увагу приділили використанню інноваційних технологій в пошуку роботи. Провідний фахівець з профорієнтації Світлана Старовойтова презентувала сайт  “Моя професія профконсультаційна мережа“, зокрема послуги платформи з  профорієнтації  з метою  створення особистого профілю для побудови стратегії успішної професійної самореалізації. Учасникам надали рекомендації щодо створення ефективного резюме за допомогою Інтернет  ресурсів та поради щодо його використання для успішного працевлаштування.

10 слухачів пройшли профконсультаційне тестування про що отримали зошит з результатами для подальшого використання в побудові професійної кар’єри.

Також розглянули використання соціальних мереж як інструменту  з пошуку роботи та зупинились на понятті медіаграмотності.

У невимушеній атмосфері швидко сплинув час, відведений на захід. Його учасники отримали  не тільки позитивні емоції, але і навики для вдалої побудови професійної кар’єри.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора