Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Легалізація працевлаштування

Дата: 13.10.2023 13:22
Кількість переглядів: 113

З метою забезпечення підвищення свідомості роботодавців щодо дотримання норм та вимог трудового законодавства, а також рівня обізнаності найманих працівників про ризики, пов’язані з неофіційною працею та переваги легального працевлаштування, робоча група  з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення Володимирської міської ради продовжує проводити інформаційну кампанію щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без належного оформлення трудових відносин.

 12 жовтня начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості Людмила Пась у складі

робочої групи відвідала об’єкти торгівлі міста. Під час проведення інформаційного заходу роботодавців та найманих працівників у черговий раз ознайомлено з наслідками використання нелегальної праці та відповідальністю роботодавців за порушення трудового законодавства.

Також роботодавцям надано інформацію про активні програми, які реалізує служба зайнятості, про урядову програму  грантів для створення та розвитку власного бізнесу, про  можливість отримати ваучер для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці та про важливість подання повної інформації про наявні вільні вакансії тощо. Зокрема наголошено на можливості отримання фінансової підтримки у вигляді компенсаційних виплат. На завершення зустрічі зазначено, що чітка організація роботи між службою зайнятості та роботодавцями є важливою умовою поліпшення ситуації на ринку праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора