Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 17.10.2023 15:11
Кількість переглядів: 455

17 жовтня відбулися засідання постійних комісій районної ради з питань:

- планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району;

- освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах молоді та соціального захисту населення.

На засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району були присутні члени комісії: Ганна Нестеряк, Роман Пальонка, Юрій Прокуда, Іван Філіпов, Руслан Голодюк, Ярослав Гиць.

На засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах молоді та соціального захисту населення були присутні члени комісії: Володимир Савчук, Світлана Адамчук, Леся Мартинюк.

У роботі комісії взяли участь: голова районної ради Віктор Хиць, голова районної військової адміністрації Юрій Лобач, начальник відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Тетяна Пасось, начальник відділу інфраструктури, містобудування, та архітектури, житлово-комунального господарства райдержадміністрації Анатолій Матвіюк, завідуюча Трудовим архівом Володимирського  району Наталія Буняк, головний спеціаліст юридичного забезпечення та з питань запобігання та виявлення корупції відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Микола Тихий.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Про готовність бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий  період 2023-2024 років.

2. Про Програму забезпечення діяльності Трудового архіву Володимирського району на 2024-2026 роки

3. Про порушення клопотання щодо перейменування села Петрове Поромівської сільської ради

4. Про передачу майна

5. Про внесення змін до рішення районної ради від 16.12.2020 р. № 1/ 11 « Про початок реорганізації Іваничівської та Локачинської районних рад Волинської області шляхом приєднання до Володимир-Волинської районної ради» зі змінами

6. Про внесення змін до рішення районної ради  від 01.03.2018р. № 16/19 «Про використання революційного прапора ОУН на території Володимир - Волинського району» зі змінами

7. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Вірковського Валентина Петровича

8. Розгляд листів

9. Різне

Порядок денний було доповнено ще одним питанням: Звернення депутатів Володимирської районної ради до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів.

Також депутати обговорили лист, який надійшов від Устилузької міської ради  та ситуацію, яка склалась навколо ПДФО, що надходить від заробітної плати осіб, які перебувають на військовій службі.

З розгляду запропонованих питань, членами постійних комісії були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора