Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 20.10.2023 15:27
Кількість переглядів: 529

20 жовтня 2023 року, відбулося пленарне засідання п’ятнадцятої сесії районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 28 депутатів районної ради, взяли участь начальник РВА Юрій Лобач, голови та представники територіальних громад району, представники правоохоронних органів, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, представники громадськості, представники ЗМІ.

Традиційно, на початку роботи, після виконання Гімну, депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих від російського вторгнення українців, привітали депутатів, котрі у міжсесійний період відзначали свої дні народження.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1.  Про готовність бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий  період 2023-2024 років.

2. Про Програму забезпечення діяльності Трудового архіву  Володимирського району на 2024-2026 роки

3. Про порушення клопотання щодо перейменування села Петрове Поромівської сільської ради

4. Про  передачу майна

5. Про внесення змін до рішення районної ради від 16.12.2020 р. № 1/ 11 « Про початок реорганізації Іваничівської та Локачинської районних рад Волинської області шляхом приєднання до Володимир-Волинської районної ради» (зі змінами)

6. Про внесення змін до складу постійних  комісій районної ради

7. Про внесення змін  до рішення районної ради  від 01.03.2018р. № 16/19 «Про використання революційного прапора ОУН на території Володимир - Волинського району» (зі змінами)

8. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Вірковського Валентина Петровича

9. Про звернення депутатів Володимирської районної ради до Президента України, Верховної Ради України щодо недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів

10. Різне

Присутня на сесії, секретар Володимирської районної територіальної виборчої комісії Валентина Лах повідомила, щодо реєстрації депутатами Володимирської районної ради, обраних за єдиним виборчим списком кандидатів у депутати політичних партій

- «ЗА МАЙБУТНЄ»: Олег Приступчук, Олег Франчук.

- «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» : Анна Юхимюк.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства України усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора