Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ПРОВОДИТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Дата: 28.11.2023 14:44
Кількість переглядів: 156

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», мета якої - привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

28 листопада 2023 року представники Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості,спільно з працівниками Володимирського центру соціальних служб, Володимирського РПВ ГУНП у Волинській області,Державної прикордонної служби провели інформаційну кампанію «Подолаємо насильство разом» на митному пропуску «Устилуг».

Громадян закликали реагувати на випадки насильства, не замовчувати їх, не приховувати та не проходити повз. Розповіли, як правильно діяти у випадках, якщо ви стали свідком або жертвою насильства, куди звертатись і де шукати підтримки.

Таку масштабну проблему, як насильство, можна подолати лише об’єднавши зусилля, забезпечивши комплексний підхід до їх вирішення: попереджаючи наступні випадки насильства, притягуючи до відповідальності кривдників та надаючи якісну кваліфіковану допомогу тим, хто її потребує.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора