Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 05.12.2023 16:53
Кількість переглядів: 121

Сьогодні, 05 грудня відбулися засідання постійних комісій районної ради з питань:

- з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності і правопорядку.

- з питань сільського господарства і продовольства, екології та раціонального використання природних ресурсів;

- з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку і житлово-комунального господарства та підприємництва;

На засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності і правопорядку були присутні члени комісії: Андрій Нагорний, Олександр Юринець.

На засіданні постійної комісії з питань сільського господарства і продовольства, екології та раціонального використання природних ресурсів були присутні члени комісії: Віктор Якубський, Оксана Юрчук, Олег Бадзюнь, Віктор Фіщук, Анатолій Яльницький, Олег Приступчук.

На засіданні постійної комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку і житлово-комунального господарства та підприємництва були присутні члени комісії: Федір Войтюк, Назар Максимів, Юрій Динько.

У роботі комісії взяла участь голова районної ради Віктор Хиць, голова районної військової адміністрації Юрій Лобач, начальник відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Тетяна Пасось,  головний спеціаліст юридичного забезпечення та з питань запобігання та виявлення корупції відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Микола Тихий.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Про стан виконання Програми  економічного та соціального розвитку Володимирського району на  період 2021-2023 років та продовження терміну дії Програми на 2024-2027 роки

2. Про внесення змін до рішення районної ради від 24.03.2023 року № 12/10. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с. Тишковичі Нововолинської міської територіальної громади Володимирського району Волинської області

3. Про план роботи районної ради на перше півріччя 2023 року.

4. Про внесення змін до складу постійних  комісій районної ради

5. Про внесення змін до складу колегії районної ради

6 . Про стан виконання рішення районної ради від 13.04.2023 року № 13/2 «Про забезпечення зміцності національної безпеки у сфері свободи совісті та заборону діяльності Української православної церкви московського патріархату на території Володимирського району»

7. Про продовження терміну дії  Програми забезпечення діяльності Володимирської районної ради на 2024рік

8. Про затвердження Гімну Володимирського району

9. Різне

З розгляду запропонованих питань, членами постійних комісії були прийняті відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора