Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Шановні ветерани та військовослужбовці Збройних Сил України! Дорогі земляки!

Дата: 06.12.2023 08:33
Кількість переглядів: 180

Шановні ветерани та військовослужбовці Збройних Сил України!

Дорогі земляки!

Вітаємо з Днем Збройних Сил України всіх тих, хто щодня із зброєю в руках захищає незалежність та територіальну цілісність рідної землі.

Цього дня ми низько схиляємо голови перед подвигом тих, хто мужньо захищає українську землю в часи вторгнення російського ворога на нашу землю, жертвуючи здоров'ям і власним життям заради збереження суверенітету та територіальної цілісності України.

«Бажаєш жити в мирі - готуйся до війни», -  говорить народне прислів’я. Лише нещодавно ми зрозуміли, що власна  армія, призначенням якої є захист суверенітету та незалежності держави від зазіхань зовнішніх агресорів є одним з основних елементів стабільного і впевненого розвитку держави.

За роки випробувань, українська армія стала національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України, а військовослужбовці ЗСУ – героями нашого народу.

Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди та принести мир нашій багатостраждальній землі, який, ми впевнені в цьому, настане після здобуття перемоги.

Нехай  ніколи не вичерпується сила вашого духу, відданість народові, енергія для здобутків та перемог, а ваші рідні і близькі будуть для вас надійним тилом та допомогою в службі.

Віримо у вас та нашу перемогу!

Слава Україні!

 

Голова районної ради                                                                                 Віктор Хиць

Начальник районної військової адміністрації                                          Юрій Лобач


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора