Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 15.12.2023 15:23
Кількість переглядів: 260

14 грудня 2023 року, відбулося пленарне засідання шістнадцятої сесії районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 33 депутати районної ради, взяли участь начальник РВА Юрій Лобач, голови та представники територіальних громад району, представники правоохоронних органів, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, представники громадськості, представники ЗМІ.

Традиційно, на початку роботи, після виконання Гімну, депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих від російського вторгнення українців, привітали депутатів, котрі у міжсесійний період відзначали свої дні народження.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Про стан виконання Програми  економічного та соціального розвитку Володимирського  району на  період 2021-2023 років та продовження терміну дії Програми на 2024-2027 роки

2. Про внесення змін до рішення районної ради від 24.03.2023 року № 12/10. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Тишковичі Нововолинської міської територіальної громади Володимирського району Волинської області

3. Про внесення змін до рішення Володимирської районної ради від 12.02.2021 року № 3/13 « Про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл та селища Іваничівського району у комунальну власність територіальної громади Іваничівської селищної ради»

4. Про план роботи районної ради на перше півріччя 2024 року.

5. Про внесення змін до складу постійних  комісій районної ради

6. Про внесення змін до складу колегії районної ради

7. Про продовження терміну дії  Програми забезпечення діяльності Володимирської районної ради на 2024рік

8. Про встановлення дати створення та затвердження Гімну  Володимирського району.

9. Про звернення депутатів Володимирської районної ради до начальника Волинської обласної військової адміністрації щодо недопустимості продовження договору про користування УПЦ МП комплексом  Успенського собору ХІІ-ХVІІ

10. Різне

Порядок денний шістнадцятої сесії районної ради було доповнено ще одним питанням - “Про звернення депутатів Володимирської районної ради до начальника Волинської обласної військової адміністрації щодо недопустимості продовження договору про користування УПЦ МП комплексом Успенського собору XII-XVII ст. у м. Володимирі”.

Присутня на сесії, секретар Володимирської районної територіальної виборчої комісії Валентина Лах повідомила, щодо реєстрації депутатом Володимирської районної ради, обраного за єдиним виборчим списком кандидата у депутати політичних партій «ЗА МАЙБУТНЄ» Олександра Коновалюка.

Також в ході роботи відбулось представлення нового начальника Володимир-Волинського РТЦК та СП підполковника Валентина Корнієнка і тимчасово виконуючого обов’язки начальника поліції Володимирського районного відділу поліції майора поліції Олександра Луцика, які поспілкувалися з депутатами, відповівши на їх питання.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства України усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора