Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Профорієнтаційна робота в Центрі кар’єрного зростання «Профі»

Дата: 05.02.2024 16:52
Кількість переглядів: 98

В рамках діяльності Центру карєрного зростання «Профі»  Володимир-Волинського центру професійної освіти 5 лютого відбулася зустріч із учнями  групи «Електрогазозварник,водій категорії С».

Провідний фахівець з профорієнтації Володимир-Волинської  філії Волинського обласного центру зайнятості Світлана Старовойтова ознайомила присутніх з особливостями ринку праці та перспективами адаптації на ньому молодого фахівця. Розглянули найважливіші для успішного працевлаштування  уміння: використання  джерел інформації про вакансії , складання резюме , підготовка до співбесіди, адаптація на робочому місці.

Учасникам надали рекомендації щодо створення ефективного резюме та поради щодо його використання для успішного працевлаштування.  Також розглянули використання соціальних мереж як інструменту  з пошуку роботи та зупинились на понятті медіаграмотності.

У невимушеній атмосфері швидко сплинув час, відведений на захід. Його учасники отримали  не тільки позитивні емоції, але і навики для вдалої побудови професійної кар’єри.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора