Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 16.03.2024 10:49
Кількість переглядів: 108

15 березня о 11 годині відбулися засідання постійних комісій районної ради:

- з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності і правопорядку.

- промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку і житлово-комунального господарства та підприємництва;

- сільського господарства і продовольства, екології та раціонального використання природних ресурсів;

На засіданні були присутні члени комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності і правопорядку: Андрій Нагорний, Микола Квашук, Марія Косаковська, комісії з промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку і житлово-комунального господарства та підприємництва: Федір Войтюк, Назар Максимів, Юрій Динько, комісії з питань сільського господарства і продовольства, екології та раціонального використання природних ресурсів: Віктор Якубський, Микола Матусевич, Олег Бадзюнь, Анатолій Яльницький, Олег Приступчук.

У роботі комісій взяли участь голова районної ради Віктор Хиць, голова районної державної адміністрації Юрій Лобач, заступник голови районної ради Андрій Оніщук, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Лариса Марущак, начальник відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Тетяна Пасось, головний спеціаліст  юридичного забезпечення та з питань запобігання  і виявлення корупції відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Микола Тихий.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Про результати діяльності Володимирської окружної  прокуратури за 2023рік.

2. Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Володимирського району у 2023 році.

3. Про звіт голови районної ради.

4. Про звіт  голови райдержадміністрації  про  виконання  програм соціально-економічного та культурного   розвитку району за 2023 рік   та  делегованих  районною радою повноважень.

5. Про звіт про виконання районного бюджету за 2023 рік.

6. Про  клопотання щодо перейменування села Пархоменкове  Устилузької  міської  ради.

7. Про призначення директора КП “Володимирський районний центр підготовки територіальної оборони” Володимирської  районної ради”.

8. Про створення тимчасової контрольної комісії районної ради з питань перевірки виконання законодавства України щодо декомунізації в територіальних громадах району та стану виконання рішення районної ради від 13.04.2023 року № 13/2 « Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та заборону діяльності Української православної церкви московського патріархату на території Володимирського району».

9. Про надбавку за вислугу року заступнику  голови районної ради.

10. Про звернення депутатів Володимирської районної ради до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності щодо політичних переслідувань Героя-розвідника Червінського Романа Григоровича.

11. Про звернення депутатів Володимирської районної ради до Кабінету Міністрів України щодо розгляду можливості продовження виплати соціальної допомоги  для внутрішньо переміщених осіб  до кінця військового стану.

12. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Максиміва Назара Володимировича.

13. Розгляд листів і звернень ( Лист УАРОР про звернення гр.Портянка В.К. щодо запровадження ордену Тараса Шевченка).

14. Різне.

Питання про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Максиміва Назара Володимировича було зняте з розгляду у зв’язку з відкликанням своєї заяви депутатом.

З розгляду запропонованих питань членами постійної комісії були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора