Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Засідання сесії районної ради

Дата: 25.03.2024 12:22
Кількість переглядів: 65

19 березня 2024 року у залі засідань районної ради, відбулась сімнадцята сесії районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 30 депутата районної ради, взяли участь голова районної ради Віктор Хиць, заступник голови районної ради Андрій Оніщук, начальник РВА Юрій Лобач, Архієпископ Володимирський та Нововолинський Матфей, представники правоохоронних органів, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, представники громадськості, представники ЗМІ.

Традиційно, на початку роботи, після виконання Гімну, депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих від російського вторгнення українців, привітали депутатів, котрі у міжсесійний період відзначали свої дні народження.

На розгляд депутатів був запропонований наступний порядок денний:

1. Про результати діяльності  Володимирської окружної  прокуратури за 2023рік.

2. Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони публічного порядку на території Володимирського району у 2023 році.

3. Про звіт голови районної ради.

4. Про звіт голови райдержадміністрації про виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку району за 2023 рік та делегованих  районною радою повноважень.

5. Про звіт про виконання районного бюджету за 2023 рік.

6. Про  клопотання щодо перейменування села Пархоменкове  Устилузької  міської  ради.

7. Про районну Програму забезпечення прав і законних інтересів дітей, їх соціального захисту та всебічного розвитку на 2024-2026 роки.

8. Про призначення директора КП “Володимир-Волинський районний центр підготовки територіальної оборони” Володимирської  районної ради”.

9. Про створення тимчасової контрольної комісії районної ради з питань перевірки виконання законодавства України щодо декомунізації в територіальних громадах району та стану виконання рішення районної ради від 13.04.2023 року № 13/2 « Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та заборону діяльності Української православної церкви московського патріархату на території Володимирського району».

10. Про надбавку за вислугу року заступнику  голови районної ради.

11. Про звернення депутатів Володимирської районної ради до Верховної Ради України щодо встановлення Державної нагороди-орден Тараса Шевченка.

12. Про звернення депутатів Володимирської районної ради до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності щодо політичних переслідувань Героя-розвідника Червінського Романа Григоровича.

13.Різне.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства України усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора