Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Міні-ярмарок вакансій

Дата: 25.03.2024 13:39
Кількість переглядів: 48

22 березня 2024 року у Володимир-Волинській філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участі представника Володимир-Волинського РТЦК та СП. Мета заходу – залучення до військової служби за контрактом та вступу до вищих військових навчальних закладів.

Старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування,  головний сержант Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Оксана Волкова, проінформувала зареєстрованих безробітних про можливість проходження військової служби за контрактом в Збройних силах України, ознайомила з вимогами до оформленням документів, місцем проходженням служби і оплатою за контрактом, наголосила на своєчасності виплати грошового забезпечення, а також наявністю пільг при вступі у вищі навчальні заклади під час проходження служби за контрактом.

Основними вимогами до претендентів є стан здоров’я та хороша фізична підготовка з заключенням медичної комісії, психологічна стійкість до стресового впливу факторів різноманітних ситуацій, що виникають під час служби.

По закінченні заходу між учасниками відбувся обмін контактами та роздано інформаційні матеріали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора