Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Профорієнтація учнівської молоді

Дата: 25.03.2024 14:17
Кількість переглядів: 49

До Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості завітали учні 9-Б класу гімназії №7 Володимирської міської ради.

Провідний фахівець з профорієнтації Світлана Старовойтова розповіла про особливості надання послуг різним категоріям клієнтів служби зайнятості, в тому числі й учнівській молоді, призначення та особливості роботи функціональних секторів. Також поінформувала про роль кожного відділу в забезпеченні ефективного і якісного обслуговування населення та роботодавців.

Начальник сектору дотримання прав людини Володимирського РВП ГУНП у Волинській області лейтенант поліції Валентина Куліш надала інформацію про те куди можна звертатись у разі порушення прав дітей, розповіла про можливості навчання на поліцейського, та запросила на екскурсію до відділення поліції.

Школярі ознайомились з послугами та Інтернет-сервісами служби зайнятості, отримали інформацію про актуальні професії, ситуацію на ринку праці та перспективи на майбутнє. Також  нагадали перевірену часом формулу    вибору професії, розглянули розповсюджені помилки, звернулись до нумерології, та за своїм числом оцінили свої професійні якості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора