Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Особистий кабінет – найкращий онлайн-помічник при оплаті за розподіл газу та передачі показників

Дата: 01.04.2024 15:47
Кількість переглядів: 52

 

Волиняни в умовах війни, після епідемії на ковід, маючи під рукою гаджети, надають перевагу вирішенню багатьох питань онлайн, зокрема оплаті за комірне.

 

Переваги особистого кабінету Волинської філії ТОВ «ГАЗМЕРЕЖІ»: перегляд історії розрахунків, передача показань газового лічильника, завантаження квитанцій, оплата онлайн з будь-якого куточку світу, якщо є інтернет-зв’язок.

 

Якщо Ви ще не зареєструвалися в особистому кабінеті – ось декілька простих дій-підказок:

 

*Зайдіть за посиланням - https://my.grmu.com.ua/login.

*Оберіть опцію «зареєструватись».

*Зі списку операторів газорозподільної мережі (ГРМ) оберіть Волинську філію.

*Вкажіть свій 10-значний особовий рахунок, що починається з 0200.

*Надайте згоду на обробку персональних даних.

*Наберіть перші три літери прізвища власника особового рахунку.

*Введіть електронну адресу.

*Натисніть «зареєструватися» та перейдіть в електронку для підтвердження реєстрації.

*Створіть пароль.

 

Особистий кабінет – простий і зручний у користуванні 24/7. Мобільна версія - завжди під рукою. Доступний з комп’ютера або телефону.

 

В Особистому кабінеті Ви можете:

 

- Передати показання газового лічильника;

- Завантажити рахунок за розподіл газу;

- Сплатити послуги розподілу;

- Переглянути історію споживання газу та розрахунків за розподіл газу;

- Дізнатися дату планової повірки лічильника.

 

Також інформуємо споживачів про те, що оплатити за розподіл газу необхідно до 20 числа кожного місяця. Своєчасна оплата клієнтами послуги доставки газу гарантує утримання газорозподільних мереж та обладнання на них у належному стані в цей складний для нас усіх воєнний час. Компанія вдячна клієнтам, які вчасно розраховуються за доставку газу. А передати показання свого газового лічильника, згідно з Кодексом газорозподільних мереж, необхідно з 1 по 5 число щомісяця. Вчасно передані показники дають змогу зафіксувати реальні обсяги споживання газу та сформувати коректні рахунки за використаний енергоресурс.

 

Довідка. З 1 грудня 2023 року послуги з розподілу природного газу на території Волині забезпечує новий Оператор – Волинська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Згідно з постановою Національного держрегулятора НКРЕКП від 29 листопада 2023 року, прийнято рішення розширити з 1 грудня ТОВ «Газмережі» територію провадження господарської діяльності з розподілу природного газу на територію Волинської області. Нова філія відповідає за безперебійні маршрути газопостачання від магістральних газопроводів до кінцевого споживача. Для волинян особові рахунки клієнтів і тариф на розподіл газу залишаються НЕзмінними. Реквізити для сплати за послуги, отримані з 01.12. 2023 року, діють нові. Борг за послуги розподілу газу, отримані до 01.12.2023 року, слід сплатити попередньому ліцензіату АТ «Волиньгаз» за старими реквізитами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора