Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

1-5 квітня – потрібно передати показання газового лічильника

Дата: 02.04.2024 12:52
Кількість переглядів: 34

До 5 числа включно споживачам газу потрібно передати показання газового лічильника газорозподільній компанії Волинській філії «ГАЗМЕРЕЖІ». Відповідно до Кодексу газорозподільних мереж, передавати показання необхідно навіть, якщо власник тимчасово не проживає в помешканні та не користується газом. В такому випадку потрібно продублювати попередній показник. Інакше нарахування будуть здійснені на основі вашого «планового щомісячного об’єму споживання». Що в подальшому призведе до неточності обліку спожитого газу та необхідності коригування даних.

 

Найзручніший спосіб передачі показання - особистий кабінет my.grmu.com.ua.

 

Доступ до сервісу можливий із офіційного сайту «Газмережі» https://grmu.com.ua/ та з сайту Волинської філії https://vl.grmu.com.ua. Для реєстрації волинянам необхідно використовувати 10-значний особовий рахунок, який починається з цифр 0200…..

 

Допомогти рідним і друзям передати показники газу в особистому кабінеті легко, бо можна додати безліч особових рахунків! Потрібно в кабінеті натиснути на значок у верхньому правому куті та обрати «Додати О/р», обрати Оператора ГРМ, ввести номер особового рахунку, який хочете додати, та перші три літери прізвища особи, на яку він оформлений, натиснути кнопку «Додати».

 

До слова, кількість особових рахунків, яку можна додати, необмежена! Завдяки мультифункціональності особистого кабінету споживачі мають можливість передати показання лічильника газу, завантажувати електронні платіжки, сплачувати за розподіл блакитного палива, переглядати історію розрахунків, тощо.

 

Показання можна також передавати:

у центрах обслуговування клієнтів

через сервіси my.gas.ua:

чат-бот у Viber https://chats.viber.com/naftogazpostach

чат-бот у Telegram: https://t.me/GASUA_bot

NaftogazGasSupply у Facebook Messenger;

SMS-повідомлення на номер 4647.

 

А ще за номерами Контакт-центру:

• 066-300-2-888 (Vodafone);

• 098-300-2-888 (Kyivstar);

• 093-300-2-888 (Lifecell).

 

Зауважимо, що вчасно передані показання лічильника впливають на формування Вашого індивідуального обсягу споживання «блакитного палива» на наступний "газовий рік". Саме цей показник є основою для розрахунку вартості послуг розподілу на наступний календарний.

 

 Довідка. З 1 грудня 2023 року послуги з розподілу природного газу на території Волині забезпечує новий Оператор – Волинська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Згідно з постановою Національного держрегулятора НКРЕКП від 29 листопада 2023 року, прийнято рішення розширити з 1 грудня ТОВ «Газмережі» територію провадження господарської діяльності з розподілу природного газу на територію Волинської області. Нова філія відповідає за безперебійні маршрути газопостачання від магістральних газопроводів до кінцевого споживача.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора