Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Головне — не падати духом та йти уперед!

Дата: 16.04.2024 17:24
Кількість переглядів: 27

 

Харків'янка Тетяна Махнюк до початку війни працювала двірником в КП «Благоустрій». Крім того був досвід роботи швачкою, доглядачкою за тваринами на фермі, виконувала підсобні роботи на току і в садівничому господарстві. За словами Тетяни Миколаївни, роботи вона не боялась і не боїться. Проте через військові дії в рідному селі Благодатівка Куп’янського району змушена була покинути роботу, домівку і рятуватись із трьома дітками.

Оселилась пані Тетяна із сім’єю у Володимирі та почала шукати роботу. За допомогою звернулась у Володимир-Волинську філію Волинського ОЦЗ.

Кар’єрний радник разом з безробітною склали індивідуальний план працевлаштування, визначили комплекс послуг та рекомендацій, який допоміг пришвидшити працевлаштування. Фахівець центру зайнятості невдовзі запропонував розглянути вакантну посаду на участь у роботах тимчасового характеру у підприємниці Олени Карабась.

За тиждень жінка швидко адаптувалася на робочому місці і була працевлаштована роботодавцем прибиральницею службових приміщень.

Незалежно, яка в тебе освіта і який ти фахівець, головне — не падати духом та йти уперед! Тож, завдяки своєму бажанню та допомозі працівників Володимир-Волинської філії я маю знову можливість працювати - каже пані Тетяна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора