Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю

Дата: 14.05.2024 14:34
Кількість переглядів: 122

Меблеве підприємство  ТзОВ «Гербор –Холдинг» свою діяльність на теренах міста Володимира розпочало у 1995 році та спеціалізується на випуску офісних та корпусних меблів (наборів для кухонь, спалень, дитячих кімнат та окремих найменувань меблів). Продукція користується попитом не тільки в Україні, а й поза її межами, вона експортується у 28 країн світу.  «Гербор-Холдинг» посідає перше місце в рейтингу Міністерства промислової політики та державної статистики України, окрім того, має звання найкращого серед вітчизняних підприємств, а також займає почесне місце в міжнародному економічному рейтингу.

На підприємстві трудиться 634 працівника як в основних виробничих підрозділах, так і в технічних службах.

Киричук Сергій віднедавна став частиною великої команди підприємства.

Сергій має другу групу інвалідності та є учасником бойових дій, самостійно шукав роботу, але вакансії не знаходилося. Саме тому за допомогою у працевлаштуванні він звернувся до фахівців Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості, які для пошуку підходящого місця роботи провели перемовин з представниками кадрової служби ТЗОВ «Гербор-Холдінг».

За результатами спільних дій, враховуючи рекомендації МСЕК, Сергій Андрійович був працевлаштований на підприємство сторожем.

Власниками було облаштоване комфортне нове робоче місце для Сергія, повністю закуплена система відеонагляду, а служба зайнятості компенсувала підприємству витрати за придбання спеціальних пристроїв.

«Я задоволений тим, що маю роботу і впевнений у завтрашньому дні.», – поділився колишній безробітний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора