Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Пам'ятаймо загиблих Героїв

Дата: 22.05.2024 23:40
Кількість переглядів: 101

Панахидою та покладанням квітів до дошки пам'яті, що на площі Героїв у Володимирі, голова районної ради Віктор Хиць,  начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, Володимирський міський голова Ігор Пальонка спільно з небайдужими жителями району вшанували наших земляків – військовослужбовців та добровольців, котрі віддали свої життя, боронячи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Ми повинні пам'ятати, що новітня війна України за свою незалежність розпочалась не 24 лютого 2022 року, а набагато раніше – у лютому 2014, коли росія, знехтувавши всіма нормами міжнародного права, почала окупацію українського Криму.

Далі вона розпалила воєнне вогнище на Донбасі, бажаючи розбурхати його якомога далі по українських землях.

На спротив цьому стали наші Захисники, почались бої і полинули гіркі звістки про перші втрати.

22 травня вся Володимирщина здригнулась від новин про Волноваху. Саме біля цього міста, внаслідок раптового та підступного нападу ворога у бою загинули 17 військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади.

І з 2015 року цей день, 22 травня, назавжди став днем вшанування пам’яті наших земляків, які віддали своє життя за суверенітет і незалежність України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора