Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

1 червня - міжнародний День захисту дітей

Дата: 01.06.2024 13:12
Кількість переглядів: 99

Щороку, 1 червня, ми відзначаємо День захисту дітей.

Цей день не чергове свято, а, скоріше, нагадування про необхідність захисту права дитини на можливість рости щасливими, навчатися, займатися улюбленими справами і в майбутньому – стати чудовими батьками та громадянами своєї країни.

Особливої ваги цей день набуває під час війни, яку принесла на наші землі росія. Порушивши всі можливі міжнародні норми, в тому числі і права дітей, вона перекреслила усі здобутки цивілізованого світу у справі формування справедливого, чесного, гуманного та благополучного суспільства – все що мало вберегти світову спільноту від повторення лиха, якого воно зазнало під час ІІ-ї Світової війни. Тому зупинити російську агресію – наше основне завдання на сьогодні.

Українці мужньо чинять опір новітньому світовому злу, ставши на захист майбутнього цивілізованого світу, що неможливо без щастя і кращої долі дітей. Бо нам є кого захищати і є за кого боротись.

І саме ми, дорослі, маємо зробити все від нас належне, щоб українські діти жили у мирній, вільній та квітучій країні щасливих людей!

У цей складний час, в день свята, яке стало одним із символів нашої боротьби, бажаємо благополуччя в кожну сім’ю, щасливих щирих дитячих очей, здоров’я і достатку, душевної теплоти і сердечності, взаємної турботи і порозуміння.

Хай воєнне лихоліття відійде далеко в минуле, щоб ми в любові і турботі ростили майбутнє нашої України!

Віримо в перемогу добра, людяності та правди!

Усі разом наблизимо переможне завтра заради наших дітей!

Слава Україні!

 

Голова районної ради                                                                                 Віктор Хиць

Начальник районної військової адміністрації                                         Юрій Лобач


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора