Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Вітання до Дня журналіста

Дата: 06.06.2024 09:07
Кількість переглядів: 78

Шановні журналісти!

Вітаємо Вас із професійним святом!

Прийміть найщиріші слова вдячності за вашу самовіддану та натхненну працю, яка забезпечує одну з найголовніших цінностей демократичного суспільства та рушій суспільного прогресу – свободу слова.

А в умовах війни, що нав’язана нам росією,  українська нація, як ніколи, потребує якісної, неупередженої та соціально вагомої інформації, котру формуєте і доносите суспільству ви - журналісти.

Суспільство чекає від вас висвітлення актуальних проблем, фахових дискусій та об'єктивності.

Слово правди воістину благодатне і могутнє. Воно дає людям віру і силу в боротьбі за справедливість і демократію, за щасливе майбутнє.

Переконані, що журналістська спільнота завжди буде вірна своєму високому покликанню та професійній честі, що вона й надалі залишатиметься одним з рушіїв демократичних реформ і національного відродження Батьківщини.

Впевнені, що український журналіст - це патріот і професіонал, який у своїй роботі керується високими моральними принципами честі та чесності.

Дорогі друзі, у день вашого професійного свята бажаємо вам щастя, здоров'я, сміливості, натхнення, творчої енергії, нових досягнень та лише приємних новин!

 

Голова районної ради                                                                                Віктор Хиць

 

Начальник районної військової адміністрації                                         Юрій Лобач

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора