Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

День кар'єри у ВВФК

Дата: 13.06.2024 11:17
Кількість переглядів: 50

У Володимир-Волинському фаховому коледжі відбувся День кар’єри для студентів. Захід був спрямований на сприяння працевлаштуванню та адаптації на ринку праці молодого спеціаліста.

Запрошені на ярмарок були підприємства, які готові приймати до себе молодих фахівців та дають їм можливості кар’єрного зростання.

Розпочала захід директор Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості Наталія Уколова, побажавши конструктивного діалогу та вдалого початку кар’єри випускникам у майбутньому.

Менеджер з персоналу ТОВ «Луцька аграрна компанія» Матвієвська Карина презентувала роботу підприємства та ознайомила з наявними вакансіями.

Інспектор з кадрів ПрАТ «Агросвіт-Волинь» Наталія Шелепіна розповіла про актуальні на підприємстві вакансії та можливості кар’єрного зросту.

Даний захід надав можливість здобувачам освіти отримати інформацію про кадрову політику, корпоративні цінності підприємств, особливості виробничих процесів та вимоги до працівників, умови прийняття на роботу та побудови успішної кар’єри. Це дасть їм можливість знайти гідну роботу за отриманою спеціальністю у майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора