Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Засідання колегії районної державної адміністрації

Дата: 17.06.2024 13:33
Кількість переглядів: 119

14 червня 2024 року голова районної ради Віктор Хиць взяв участь у роботі колегії районної державної адміністраці, яку провів начальник районної державної адміністрації Юрій Лобач.

У роботі колегії взяли участь начальник Волинського обласного ТЦК та СП полковник Михайло Близнюк, начальник Володимир-Волинського РТЦК та СП підполковник Валентин Корнієнко, директор Володимирської філії ПрАТ “Волиньобленерго” Сергій Приходько та голови територіальних громад району.

На колегії заслухали поточні питання про підсумки виконання районного бюджету за І квартал 2024 року, про підсумки роботи господарського комплексу району в осінньо-зимовий період 2023-2024 років та підготовку його сталого функціонування в умовах осінньо-зимового періоду 2024-2025 років, про стан готовності господарського комплексу району до пожежонебезпечного періоду, про стан виконавської дисципліни під час виконання документів в районній державній адміністрації, а також про підсумки проведення весняно – польових робіт в 2024 році.

Окремо члени колегії обговорили питання про забезпечення функціонування господарського сектору та домогосподарств жителів району в умовах віялових відключень електроенергії, зокрема, як діятиме бізнес в умовах відключень електроенергії в наступний осінньо-зимовий період.

За участю представників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки члени колегії заслухали інформацію про стан виконання заходів з мобілізації у районі та прийняли спільні узгоджені рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора