Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Нарада з членами ДФТГ Володимирського району

Дата: 21.06.2024 18:21
Кількість переглядів: 81

21 червня 2024 року відбулась нарада з членами ДФТГ Володимирського району.

У нараді взяли участь голова районної ради Віктор Хиць, начальник районної військової адміністрації  Юрій Лобач, в. о. командира 43 батальйону 1-ої бригади сил ТРО, майор Віктор Басалай, начальник Володимир-Волинського РТЦК та СП, полковник Валентин Корнієнко та окремі керівники та члени ДФТГ району.

Під час наради обговорювалися питання можливості доукомплектування 43 батальйону ТРО за рахунок членів добровольчих формувань, перспективи та переваги таких рішень, а саме можливість вибору професії в залежності від навичок та проходження служби у вищезазначеному військовому з’єднанні.

Також під час наради бажання служити у Збройних Силах України висловила уродженка міста Нововолинська пані Надія, мама шестирічної донечки Меланії. Саме бажання того, щоб її дитина могла з гордістю називатись українкою, стало головним мотиватором до вступу у лави ЗСУ. «Якщо кожен шукатиме відмовку, щоб не служити, то ми аж ніяк не здобудемо Перемогу», - пояснює мотиви свого бажання Надія. Хоча на цей час вона працює менеджером у приватному закладі, у війську бачить себе військовим медиком, бо має незакінчену вищу медичну освіту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора