Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 27.06.2024 08:10
Кількість переглядів: 71

26 червня 2023 року, відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 30 депутати районної ради, взяли участь начальник РВА Юрій Лобач, голови та представники територіальних громад району, представники правоохоронних органів, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, представники громадськості, представники ЗМІ.

Традиційно, на початку роботи, після виконання Гімну, депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих від російського вторгнення українців, привітали депутатів, котрі у міжсесійний період відзначали свої дні народження.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Про стан готовності господарського комплексу району до пожежонебезпечного періоду

2. Про затвердження районної  Програми матеріально – технічного забезпечення військових частин Збройних Сил України дислокованих на території району, Володимир – Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі РТЦК та СП), підрозділів 6 прикордонного загону (в/ч 9971), підрозділів правоохоронних органів, КП «Володимир - Волинського районного центру підготовки територіальної оборони», організації територіальної оборони та заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації в районі на 2024 – 2025 роки

3. Про план роботи районної ради на друге півріччя 2024 року.

4. Про внесення змін  до рішення районної ради  від 01.03.2018р. № 16/19 «Про використання революційного прапора ОУН на території Володимирського  району» (зі змінами)

5. Про дострокове припинення повноважень депутатки  районної ради  Юхимюк Анни Юріївни

6. Про дострокове припинення повноважень депутатки районної ради Лазаренко-Штикало Людмили Ростиславівни

7. Про затвердження в новій редакції  Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Володимирського району», затвердженого рішенням районної ради від 28.09.2000 року № 16/10.

8. Про звіт тимчасової контрольної  комісії районної ради про перевірку виконання законодавства України щодо декомунізації в територіальних громадах району та стану виконання рішення районної ради від 13.04.2023 року № 13/2 « Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та заборону діяльності Української православної церкви московського патріархату на території Володимирського району»

9. Різне

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства України усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора