Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Майже 400 споживачів тимчасово припинять газопостачання

Дата: 28.06.2024 13:59
Кількість переглядів: 55

 

Волинська філія «Газорозподільні мережі України» інформує, що 1 липня о 09:00 год до 17:00 год 2 липня у зв’язку з ремонтно-профілактичними  роботами, які проводитиме Бібрське ЛВУМГ ( лінійне виробниче управління магістральних газопроводів) ТОВ «Оператор ГТС України» ГРС Вузлове, буде припинено подачу газу споживачам с. Ржищів та с. Бужани Луцького району.

 

У випадку повної зупинки відновлення газопостачання буде здійснюватись з 09:00 год 3 липня.

 

У разі відсутності газопостачання, виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!

 

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проєкту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів.

Також загострюємо Вашу увагу на необхідності укладення договорів на обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання Ваших помешкань, для цього потрібно звернутися до Волинської філії «Газорозподільні мережі України».

 

Відновлення газопостачання відбудеться після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживального обладнання в помешканнях.

 

Просимо вибачення за тимчасові незручності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора