Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Тренінг на тему "Портфоліо кар’єрного просування"

Дата: 05.07.2024 15:42
Кількість переглядів: 86

Для безробітних Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості було проведено тренінги на тему “Портфоліо кар’єрного просування”.

Провідний фахівець з профорієнтації Світлана Старовойтова ознайомила присутніх як навчитися формувати власне портфоліо кар’єрного просування та ефективну рекламу свого професійного потенціалу з навичками та техніками впевненої самопрезентації та ефективної комунікації. Зміст портфоліо формує імідж потенційного працівника в очах роботодавця. Портфоліо – краща відповідь пошукача на запитання роботодавця «Чому ми повинні взяти на роботу саме вас?». Воно допоможе оцінити Ваш професіоналізм, грамотно викласти навички та досвід, а значить – досягти успіху в пошуках роботи.

Грамотно складене портфоліо послужить «візитною карткою» і дозволить роботодавцю оцінити претендента на вакантне місце як компетентного професіонала.

Також воно допоможе грамотно презентувати Ваші навички і досвід, а значить – досягти успіху в пошуках роботи. Крім того, професійно зроблене портфоліо в складній ситуації може допомогти пережити тимчасову відсутність роботи та знайти підробіток. Наприклад, розмістивши його в спеціальних інтернет сервісах, можна знайти замовників на фріланс, проєктну роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора