Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Вітання із Днем Української Державності

Дата: 15.07.2024 08:30
Кількість переглядів: 60

Шановні жителі Володимирського району!

Вітаємо вас із Днем Української Державності!

Після століть поневірянь у чужоземній неволі та жорстокої боротьби із загарбниками, у кінці двадцятого століття український народ отримав історичний шанс на відновлення власної державності.

Мрія, за втілення якої боролись козаки, січові стрільці та воїни Української Повстанської Армії, була зреалізована у 1991 році.

Але відновлення української держави не давало спокою нашим східним сусідам, які, практично з першого дня нашої незалежності, відновили спроби поневолити нас. А після того, як їхні плани зазнали невдачі, - розпочали широкомасштабне вторгнення і спробу силового захоплення України, знищення її державного суверенітету та проведення репресій проти активної частини нашого народу.

Та вороги прорахувались, не врахувавши надзвичайно важливий чинник – українців, які з перших годин війни масово стали на захист своєї рідної землі.

Саме цей порив дав зрозуміти всьому світу, що, незважаючи на багаторічну російську пропаганду про провал «українського проекту» й нездатність нашого народу до самостійного державотворення, держава Україна відбулась, бо з’явилась найважливіша складова будь-якої держави – її громадяни, активні учасники всіх процесів, як внутрішньо-, так і зовнішньополітичних.

І, проходячи цей нелегкий час разом, ми чітко знаємо, що відстоїмо свою державність та зробимо все від нас залежне, щоб наша країна посіла гідне місце серед вільних і демократичних держав!

Зі святом нас!

Слава Україні!

 

Голова районної ради                                                                               Віктор Хиць

 

Начальник районної військової адміністрації                                      Юрій Лобач

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора